Het theorie- & praktijkexamen

De meeste leerlingen van onze rijschool starten ongeveer tegelijk met de rijlessen en het studeren voor het theorie examen. Het theorie-examen is het eerste examen dat wordt gedaan en als dit examen wordt behaald, kan ook het praktijkexamen worden ingepland. Ook kan er eventueel een tussentijdse toets worden gedaan: een soort test examen om te bepalen op welke punten de daaropvolgende lessen het beste kunnen worden toegespitst.

Theorie-examen

Het theorie-examen wordt gehouden bij het CBR in Rijswijk. Klik hier voor meer informatie over het theorie-examen of klik hier voor de tarieven.

Praktijk examen

Het praktijkexamen start met een korte introductie en dan ga je de auto in. Het examen duurt ongeveer 55 minuten, waarvan je ruim een half uur aan het rijden bent. Lees meer

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets is een rijtest van het CBR die exact verloopt zoals een echt praktijkexamen. Hiermee kunnen jouw vorderingen worden getest. Lees meer

GRATIS proefles

Start je rijopleiding of opfriscursus bij Autorijschool Van der Drift met een gratis proefles. De proefles is volledig vrijblijvend.

Meld je nu direct aan voor de gratis proefles!

Aanmelden